|
|
#76 |
|
Lider Pepe
| Mesajlar: 8 Kan Grubu: A Rh(+) Semt: Yeşiltepe Okul: Tribün Tribün: Maraton
|
Sakaryamın Sevdası bambaşka Doğuştan Aşığınız Renklerine Sakaryam
Ölüm Alsada bizi ßu Dünyadan Ruhumuzla Seninleyiz SAKARYAM
|
|
|
|
#77 |
|
TEPEKUMTATANGA
| Mesajlar: 177 Kan Grubu: A Rh(+) Semt: TEPEKUM Okul: Fatih meslek lisesi Tribün: Maraton
|
yıLmaz abi eLLerine saqLık cok güzeL yazmışsın....
|
|
|
#78 |
|
| Mesajlar: 39 Kan Grubu: B Rh(+) Semt: HIZIRTEPE Okul: hayat okulu Tribün: Kapalı Kale Arkası
|
eline yuregıne saglık yılmaz abi
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Sonsuza Kadar...
| Mesajlar: 263 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: ALTINOVA Okul: Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Tribün: Maraton
|
Kim Anlatır Keçi Abi Sendn Başka ...derdi Kederi
Yakamoz kahvehanesinin Arkasında... Hergün yürüdüğümüz sokakları Depremden sonra bulamıyor Bizi Neyin beklediğini bilmez bir halde Şehrin Nöbetini tutuyorduk... Yine konudan konuya geçip, Sotelerde şarkıları söylüyor Şarkıları tezahurata çevirip Sakaryaspor'umuzu çin besteliyorduk Burda HİÇ Bitmedi Depremler... Bizde Artık SOKAK Çocuğuyduk... Ve alkol Başka İçiliyordu SOTElerde... Yılmaz ŞEN |
|
|
|
|
|
#80 |
|
KARASULULAR
| Mesajlar: 55 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: KARASU Okul: M.E.T.E.m Tribün: Maraton
|
coq güzel 0lmus ellerine saqlıq yılmaz abi...
|
|
|
|
#81 |
|
tatanmami_54
| Mesajlar: 40 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: hendek merkez Okul: hendek ticaret meslek lısesi Tribün: Maraton
|
abi ellerine yürağine sağlık yarın askerim bütün sakaryaspor lu kardeşlerim haklarını helal etsin allahım sakaryasporumuzun basından sizleri ve beni eksik etmesin 1.JANDARMA ER KÜTAHYA TABUR KOMUTANLIĞI KÜTAHYA KARAKOL ERİ VATAN MİLLET SAKARYA ALLAHA EMANET OLUN
|
|
|
#82 |
|
| Mesajlar: 154 Kan Grubu: A Rh(+) Semt: adapazarı merkez Okul: atso anadolu meslek lisesi Tribün: Maraton
|
Taraftarın YILMAZ,Varlığınla ŞEN...
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Guest
| Mesajlar: n/a
|
Taraftarın YILMAZ,Varlığınla ŞEN...
|
|
|
|
#84 |
|
| Mesajlar: 805 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: Hendek Tribün: Maraton
|
teşekkrler Keçi.Sağ olasın.yürekte nefer...Sakaryaspor.
|
|
|
#85 |
|
| Mesajlar: 805 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: Hendek Tribün: Maraton
|
eklemem gerek oldu dediki biri nedemek yürekte nefer yürekte değil hayatım nefer Sakaryaspor uğruna.Keçi yılmaz adı Yılmaz Sonunda Olacak Sen biz Sakarya biz ŞEN Sadece Sakarya...
|
|
|
#86 |
|
| Mesajlar: 287 Kan Grubu: 0 Rh(+) Semt: ERENLER Okul: ALİ DİLMEN Tribün: Maraton
|
Vayyyy Be Yazı çok Güzelmiş Be Abi Yaa Valla Yureğıne Sağlık Tuylerım Dıken Dıken Oldu çok Güzel Anlamlı Sizin Gibi Abilerimize Herzaman Ihtiyacımız Var Bizim Bu şehir Bu Kent Sizinle Bı Başka...
|
|
|
|
#87 |
|
Sapanca Birader!!!
| Mesajlar: 12 Kan Grubu: 0 Rh(-) Semt: Sapanca!!! Okul: Bilecik Üni.İ.İ.B.F Tribün: Maraton
|
Yüreğine Sağlık. .
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
| Mesajlar: 189 Kan Grubu: 0 Rh(-) Semt: Geyve Okul: Geyve Metem Tribün: Maraton
|
Süper Birşey Ellerine , Yüregine sagLık .
|
|
|
#89 |
|
| Mesajlar: 8 Kan Grubu: A Rh(+) Semt: ŞİRİNEVLER Okul: TARAKYA ÜNİVERSİTESİ Tribün: Maraton
|
nasıl güzel bir yazıdır bu.. yüreğine sağlık. kaçkez okudum bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Yeşil Sokak Holiganları
| Mesajlar: 172 Kan Grubu: A Rh(+) Semt: GeBzE Okul: Bâlâ biz adını koyamadık sana olan sevgimizin bi tarifini bulamadık Tribün: Maraton
|
bole bı yazı okumadım ben yuregıne saglık..
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|